Про це заявила Голова Офісу Національної інвестиційної ради в Україні Ольга Магалецька під час виступу на щорічному інвестиційному заході “M&A Radar: Ukraine”, організованому компанією KPMG Ukraine.
«Я сподіваюсь, що вже найближчими місяцями Верховною Радою буде проголосовано законопроєкти, які були анонсовані Президентом України щодо покращення інвестиційного клімату в Україні, а саме - надання податкових канікул великим інвесторам. Це допоможе заохотити потенційних інвесторів, які ще досі вагаються, інвестувати в Україну. Ми-Офіс Національної інвестиційної ради, всіляко допомагаємо владі України у розробці та якнайшвидшому прийнятті таких законопроєктів. Ми також виступаємо майданчиком найвищого рівня для відвертого діалогу між владою та бізнесом. Минулого тижня ми ініціювали та організували розширену зустріч Президента України із представниками трьох бізнес-асоціацій. Зустріч тривала більше двох годин, протягом яких Президент вислухав представників бізнесу та щиро відповів на всі турбуючі їх питання. Я вірю в діалог між бізнесом і державою. Я вірю в те, що він може дати свої позитивні результати!», - наголосила Ольга Магалецька.
Голова інвестиційної ради зауважила, що найбільш привабливою сферою для інвестицій наразі є інфраструктура: «Вся необхідна законодавча база для цього вже створена. Ми вже маємо перші успішні концесійні проєкти у морських портах Ольвія та Херсон. На черзі - ще більше морських портів, залізничні вокзали, регіональні аеропорти та дороги. Я переконана, що цього року ми побачимо ще багато успішних концесій та проєктів державно-приватного партнерства. Ми тісно співпрацюємо із Міністерством інфраструктури та потенційними інвесторами у цьому напрямку!», - наголосила Ольга Магалецька.